top of page

INFORMATION OCH VILLKOR

Nedan ser ni mer information om huset samt villkor för bokning. Full bokningsinformation och information erhålls efter bokning av vårt hus. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss. 

Osthang.jpg

VILLKOR

Bytestdag Lördag - Lördag

​Incheckning: 16 och senare

Utcheckning: Senast kl 10:00

Åldersgräns: Minimum 25 år för bokning.  Vi ger oss rätten att välja vilka som får boka huset.  

Sängkläder och handdukar medtages av gästen. 

Alla bäddar har standardkuddar 50x60 samt enkelsängstäcken 150x200. Gästen ansvarar för att tömma och sopsortera sina sopor samt diska sin egen disk samt vårda och sköta huset och dess egendom under hyresperioden. 

AVBOKNINGSREGLER 

Efter att du gjort en bokningsförfrågan får du en preliminär bokningsbekräftelse via mail. När betalning, är klart får du en definitiv bokningsbekräftelse med information om kod till dörren mm.

Fram till 30 dagar innan avresa kan du avboka och återfå 75% av kostnaden. Inom 30 dagar återbetalas inte några pengar, men hör av er så kan vi försöka hitta en ny gäst eller boka om er till annat datum. Vi gör det bästa för att lösa det.

Behöver ni avboka senare pga sjukdom rekommenderar vi att kontakta ert försäkringsbolag.

 

HYRESGÄSTENS SKYLDIGHETER

 

Du måste vårda boendet/lägenheten/rummet väl och följa de bestämmelser som gäller. Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att Du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.

 

Du får inte använda boendet/lägenheten/rummet till något annat än vad som avtalades vid bokning, och Du får inte låta fler personer övernatta i boendet, än vad Du uppgav vid bokning.

Du måste ha en hemförsäkring med allrisk. (Er hemförsäkring täcker ev skador när ni hyr hus)

 

Vid självhushåll utan städservice, är det Du som ansvarar för att städa ordentligt före avresa. Missad eller dålig städning kommer debiteras med en avgift på 2000 - 5000 SEK. 

 

Överträdelse mot rök- och husdjursförbud debiteras med en avgift på 2000 - 5000 SEK. 

 

Gästen ansvarar för att tömma och sopsortera sina sopor samt diska sin egen disk. (Även när städning ingår i hyran).  Städavgift kan tillkomma om detta ej är utfört. 

 

 

PRISER

Säsongen 2023-2024

Jul och nyårsveckan är ej bokningsbar.

Vi hur ut lördag - lördag. Priserna varierar så kontakta oss för bokningsinformation och tillgänglighet. 

Utsikt hus.JPG

Kontakt

Kontakta oss vid intresse av att boka vårt fina hus i Ramundberget. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page