top of page

INFORMATION OCH VILLKOR

Nedan ser ni mer information om huset samt villkor för bokning. Full bokningsinformation och information erhålls efter bokning av vårt hus. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss. 

INFORMATION OCH VILLKOR

Fjällhus - Stuga mitt i backen i Osthang, Ramundberget.

Nybyggt hus i två plan med bästa läge i Ramundberget.

86kvm och välplanerad. Samtliga sovrum ligger på nedre plan. Välutrustat kök med matplats för 8–10 personer. Sällskapsdel med kamin, soffa, fåtölj och tv.

 

Fullutrustat kök (mikro, ugn, spis, våffeljärn, vattenkokare, kaffebryggare osv), samt så klart bredband, och rymlig hall för pjäxor och skidkläder. 

Det finns 3 sovrum, 2 badrum

 

Sovrum 1: Dubbelsäng 180 cm

Sovrum 2: Överslaf 90cm samt säng 120 cm

Sovrum 3: Överslaf 90cm samt säng 120cm B

 

Badrum plan 1: WC, dusch, tvättmaskin/torktumlare samt torkskåp

 

Badrum plan 2: separat WC, dusch och bastu

Övrigt:

Balkong, 1 st Parkeringsplats (övriga hänvisas till veckoparkering/ledig plats utan skylt), Vallabod som delas av fastigheterna samt ett litet skidförråd i anslutning till ingången.

Rökning eller husdjur ej tillåtet.

 

Bytestdag Lördag - Lördag  - Vintertid

​Incheckning: 16 och senare

Utcheckning: Senast kl 10:00

Åldersgräns: Minimum 25 år för bokning.  Vi ger oss rätten att välja vilka som får boka huset.  

Sängkläder och handdukar medtages av gästen. 

Alla bäddar har standardkuddar 50x60 samt enkelsängstäcken 150x200. 

Vi inkluderar slutstädning i alla hela veckor, både under sommaren och vintern. Under för- och eftersäsong  kan gäster boka enstaka nätter och då välja att lägga till slutstädning eller städa själva.

BOKNINGSREGLER:

Vi vill informera våra gäster om att en bokning hos oss anses vara bekräftad och bindande först när bokningsavgiften har betalats och fullt mottagits på vårt bankkonto. Det är först efter detta som den önskade tidsperioden för vistelsen reserveras och garanteras.


När ni har valt era datum och är redo att boka och betala, hör ni av er och får då instruktioner för betalning av bokningsavgiften. Observera att er bokning är preliminär tills vi har mottagit full betalning. Om vi inte mottar bokningsavgiften inom max 1 vecka efter bokningsförfrågan, förbehåller vi oss rätten att frigöra datumen för andra intressenter. Åldersgräns: Minimum 25 år för bokning.  Vi ger oss rätten att välja vilka som får boka huset.  

AVBOKNINGSREGLER 

Efter att du gjort en bokningsförfrågan får du en preliminär bokningsbekräftelse via mail. När betalning enligt ovan, är klart får du först då en definitiv bokningsbekräftelse med information om kod till dörren mm.

Fram till 30 dagar innan avresa kan du avboka och återfå 75% av kostnaden. Inom 30 dagar återbetalas inte några pengar, men hör av er så kan vi försöka hitta en ny gäst eller boka om er till annat datum. Vi gör det bästa för att lösa det.

Behöver ni avboka senare pga sjukdom rekommenderar vi att kontakta ert försäkringsbolag.

 

HYRESGÄSTENS SKYLDIGHETER

 

Du måste vårda boendet/lägenheten/rummet väl och följa de bestämmelser som gäller. Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att Du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.

 

Du får inte använda boendet/lägenheten/rummet till något annat än vad som avtalades vid bokning, och Du får inte låta fler personer övernatta i boendet, än vad Du uppgav vid bokning.

Du måste ha en hemförsäkring med allrisk. (Er hemförsäkring täcker ev skador när ni hyr hus)

 

Vid självhushåll utan städservice, är det Du som ansvarar för att städa ordentligt före avresa. Missad eller dålig städning kommer debiteras med en avgift på 2000 - 5000 SEK. 

 

Överträdelse mot rök- och husdjursförbud debiteras med en avgift på 2000 - 5000 SEK. 

 

Gästen ansvarar för att tömma och sopsortera sina sopor samt diska sin egen disk. (Även när städning ingår i hyran).  Städavgift kan tillkomma om detta ej är utfört. 

 

 

PRISER

Säsongen 2023-2024

Priserna skiljer sig åt per vecka. Kontakta oss för prisinformation om aktuell vecka ni önskar hyra fjällhuset. 

Jul och nyårsveckan är ej bokningsbar.

Vi hur ut lördag - lördag. Priserna varierar så kontakta oss för bokningsinformation och tillgänglighet. 

Vcaker utsikt över Osthang utanför köket

Kontakt

Kontakta oss vid intresse av att boka vårt fina hus i Ramundberget. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page