top of page
  • Instagram
  • Facebook
Utsikt hus.JPG

RAMUNDBERGET - FUNÄSFJÄLLEN

SKI IN & SKI OUT 

Fantastiskt läge mitt i pisten i Osthang, Ramundberget. Bara att glida ut i pisten och hem för lunchen. Vintertid är Ramundberget i Funäsfjällen den perfekta skidorten. Fantastiska nedfarter, offpist om man önskar, miltals med längdspår och minimalt med liftköer. Mitt bland Härjedalens vackra fjäll ligger Ramundberget. 

Vi tar in bokningar för säsongen 2025

2025

Fasadbild 2.jpg

BOENDET I BACKEN

Nybyggt 2021

Välkommen till vårt exklusiva ski-in ski-out hus i Osthang, Ramundberget!

Unna dig en oförglömlig fjällupplevelse i vårt nybyggda, välplanerade fjällhus som är perfekt beläget i hjärtat av Ramundberget. Med en yta på 86 kvm över två våningar erbjuder vår stuga en bekväm och elegant vistelse för dig och ditt sällskap.

Boendets höjdpunkter:

  • Läget: Vår stuga är belägen i Osthang, med direkt tillgång till skidbackarna. Inget slår känslan av att kunna ta på dig skidorna och åka direkt ut på pisten från din egen tröskel.

  • Välutrustat kök: Det rymliga och välutrustade köket inkluderar allt du behöver för att skapa läckra måltider. Här finns bland annat ugn, spis, mikrovågsugn, våffeljärn, vattenkokare och kaffebryggare. Matplatsen rymmer 8-10 personer, perfekt för gemensamma måltider och umgänge.

  • Härligt sällskapsutrymme:  Njut av avkoppling i sällskapsdelen som har en mysig kamin, bekväm soffa, fåtölj och TV. Perfekt för att kura upp sig efter en dag i backen.

  • Sovrum och badrum: Stugan rymmer 3 sovrum och 2 badrum. Det första sovrummet har en bekväm dubbelsäng (180 cm), medan det andra sovrummet har en överslaf (90 cm) samt en säng (120 cm). Det tredje sovrummet har också en överslaf (90 cm) och en säng (120 cm). De två badrummen är fullt utrustade med dusch, WC, och i det ena badrummet finns även tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Dessutom finns en separat WC, dusch och bastu för extra komfort och avkoppling.

  • Praktiska faciliteter: Stugan erbjuder praktiska faciliteter som balkong, parkeringsplats, vallabod som delas med andra fastigheter, och ett litet skidförråd i anslutning till ingången.

Vårt ski-in ski-out hus är den ultimata platsen för en minnesvärd vistelse i Ramundberget. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller bara vill njuta av den fantastiska fjällmiljön, erbjuder vår stuga allt du behöver för en lyckad vistelse. Upptäck äkta fjällcharm och bekvämligheter i en klass för sig.

 

Välkommen till ditt fjällparadis!

 

Kontakta oss för mer information och bokningsdetaljer.

Topptur Ramundberget.JPG

VINTER

Skidåkning i alla former. Fantastiska längdspår, fina nedfarter. Funäsfjällen - Jämtland - Härjedalen är den perfekta destinationen om man söker snäsäkert. Snowboardfrälsta har egen park, medelgoda åkare har många bra och även flera mer utmanande backar att åka i och de mer extrema åkarna har gott om pudersnö och avancerad offpiståkning i skogen kring Osthangsliften. Toppturer precis runt knuten och Helagsfjället bara några mil från huset. 

BEL2467fixad-2000x1330.jpg

SOMMAR/HÖST

Ramundberget är minst lika fantastiskt sommartid. Oändligt många vandringsleder, möjlighet till trailrunning samt MTB. Det finns en mängd MTB leder och Downhill nedfarter som passar både avancerade och för nybörjaren. Under höstlovet är det även en massa roliga aktiviteter i Ramundberget. Vill man bara njuta av naturen så bjuder den på både upplevelser och smakupplevelser. 

bottom of page