top of page
  • Instagram
  • Facebook
Utsikt hus.JPG

RAMUNDBERGET - FUNÄSFJÄLLEN

SKI IN & SKI OUT 

Åk skidor, fjällvandra, bo och cykla i Ramundberget, Funäsfjällen. Äventyr och upplevelser för hela familjen sommar och vinter. Vår boende ligger beläget i Osthang precis bredvid pisten. Bara att åka rakt ut i pisten eller ta skidorna ned till längdspåret.  Här har du nära till både skidbacke och längdspår. Huset stod klart i december 2021 och är helt nytt.  

Fasadbild 2.jpg

BOENDET

Nybyggt 2021

Huset som byggdes under 2021 är på ca 86 kvm. Det finns 3 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum med öppen spis och självklart en bastu med utgång till balkong.

 

Sovrum 1

Dubbelsäng

 

Sovrum 2 & 3 

Familjesäng - Ovanslaf 80 cm och underslaf 120 cm

 

Kök - Spis med ugn, kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin. (Fullutrustat kök). Stort matbord med plats för många. 

 

Vardagsrum - soffa, soffbord samt en härlig öppen spis

Badrum 

På nedervåning - Badrum med dusch, torksskåp och tvättmaskin

På ovanvåning finns toalett, dusch och bastu

 

Lägenheten har Wifi

Övrigt:

Balkong, 1 st Parkeringsplats (övriga hänvisas till veckoparkering), Vallabod som delas av fastigheterna samt ett litet skidförråd i anslutning till ingången.

Rökning eller husdjur ej tillåtet.

Uthyres vintertid lör-lör

Sommartid mer flexibelt

Topptur Ramundberget.JPG

VINTER

Skidåkning i alla former. Fantastiska längdspår, fina nedfarter. Snowboardfrälsta har egen park, medelgoda åkare har många bra och även flera mer utmanande backar att åka i och de mer extrema åkarna har gott om pudersnö och avancerad offpiståkning i skogen kring Osthangsliften. Toppturer precis runt knuten och Helagsfjället bara några mil från huset. 

BEL2467fixad-2000x1330.jpg

SOMMAR/HÖST

Ramundberget är minst lika fantastiskt sommartid. Oändligt många vandringsleder, möjlighet till trailrunning samt MTB. Det finns en mängd MTB leder och Downhill nedfarter som passar både avancerade och för nybörjaren. Under höstlovet är det även en massa roliga aktiviteter i Ramundberget. Vill man bara njuta av naturen så bjuder den på både upplevelser och smakupplevelser. 

bottom of page