top of page

Om oss

Vi är en aktiv familj som älskar att tillbringa tid i fjällen. Efter att nyligen flyttat från storstaden till Visby, Gotland så kände vi ett starkt behov av att ha kvar en koppling till fjällvärden. När vi fick chansen att köpa ett hus i Ramundberget var vi överlyckliga eftersom Ramundberget bjuder på precis det vi letat efter.   Vi gillar både utförsåkning, längdåkning och nu mer också toppturer. Våra barn i åldrarna 9-19 år (bara grabbar) njuter dock enbart av skidor som pekar nedåt. Vårt fjällhus i Ramundberget är vår lilla oas som vi ofta åker upp till både sommar och vintertid. En fantastisk plats som bjuder på skidåkning, vyer, natur och lugn. 

Topptur Ramis.JPG

Varför Ramundberget?

Jag som är den enda tjejen i familjen och mamma är född på skidor och har tillbringat varje lov och vintervecka i Sälenfjällen sen jag var liten. . Men när Sälen blev lite för turistigt och lite för tätbebyggt sökte vi oss efter något mer genuint och äkta. Precis det fann vi i Ramundberget.  Dessutom fantastiska längdspår, vackra fjäll och en plats att besöka året om. Fjällvandringen här är magisk och det finns även MTB för de som gillar det sommartid. 

Skärmavbild 2022-08-06 kl. 16.33.23.png

VISBYHUSET

Boka vårt fina hus i Visby. Uthyres endast sommartid. 

Skärmavbild 2022-08-06 kl. 16.35.03.png

DJUPVIKHUSET

Hyr vårt fina sommarhus på Gotland de veckor vi inte är där. Kontakta för mer information.

VI har en liten sidoverksamhet som heter Sverigeposters så här säljer vi fina posters som man kan njuta av när man längtar efter fjällen eller alla andra orter. 

Postermotiv med ren från sverigeposters.se
bottom of page