top of page

RESTAURANGER VÄRT EN OMVÄG
Gotland erbjuder en extraordinär matupplevelse med restauranger som lockar både öns stamgäster och besökare från fjärran. Här är några av de mest minnesvärda ställena som definitivt är värda en omväg:


  1. Djupvik Restaurang: Njut av en måltid med fantastisk havsutsikt. Deras meny hyllar lokala råvaror och erbjuder kreativa rätter i en lugn och avslappnad miljö.

  2. Krakas Krog: I den charmiga byn Kräklingbo ligger Krakas Krog, en restaurang som fokuserar på ekologiska och lokalt producerade ingredienser, vilket skapar en unik och smakrik meny.

  3. Guldkaggen: I Burgsvik har Guldkaggen återuppstått. Här njuter du av god mat vid havet.

  4. Lilla Bjers Gårdskrog: På denna prisbelönta ekologiska gård serveras rätter som är tillagade av de allra finaste lokala råvarorna, många av dem odlade direkt på gården.

  5. Strandakar: Denna restaurang erbjuder en upplevelse av traditionella gotländska rätter i en modern tappning, med en fantastisk utsikt över det gotländska landskapet. Maten är värt en omväg.

  6. Stelor Hotel: På Stelor kan du njuta av en meny som varierar beroende på säsong och tillgång, i en mysig och inbjudande miljö.

  7. Surfers Visby: För en kryddig och autentisk Sichuankök, är Surfers i Visby det perfekta valet. Här får du en smakupplevelse som tar dig till hjärtat av Kinas kulinariska landskap.

  8. Bakfickan Visby: Ett måste för skaldjursälskaren. Bakfickan erbjuder en fisk- och skaldjursmeny som är lika fräsch som den är smakrik, i en trivsam och välkomnande miljö.

14 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page