top of page
Djupvikhus.jpg

INFORMATION 

FAKTA OM HUSET

Vackert kalkstenshus med putsade kalkstensväggar in och utvändigt, kalkstensgolv alt ekgolv med golvärme i hela huset. Fullt utrustat.  Stor fantastisk lounge/uteplats i kalkstensflis + pergola på baksidan med plats för middag och sena sittningar i solnedgången. Stora lekytor för barnen.


1700 m2 tomt med fina gräsytor, lekytor och två fantastiska utebarer i kalksten. Fina strand och skogsområden runtomkring. samt en gångstig till havet.  

Sovrum

Huset har 3 stycken sovrum - 

1 - Dubbelsäng

2 - Familjesäng - Nederslaf 120 cm och överslaf 90 cm

3 - Familjesäng (se ovan)  + våningssäng 90 cm.

Badrum och Dusch

Badrum med dusch och tvättmaskin

Kök och Vardagsrum

Modernt vackert lantkök med diskmaskin, kyl, frys, micro, varmluftsugn, induktionshäll, köksö, espressobryggare mm. Fullt utrustat. Vardagsrum med altandörrar ut mot den stora kalkstenslagda uteplatsen samt öppen spis.  

Uteplats:

Stor uteplats med sittmöbler samt matbord och bänkar. Finns även 2 stycken "barer". En kalkstensbar utanför huset och en större bar nere på tomten.

Dessutom en stor pergola med trappa upp för slänten.

Trädgård: 

Stor gräsmatta och uteplatser 

Övrigt:
Utedusch, cyklar för utlåning (kan ej garantera skick).  

djupvikhuset uteplats.jpg
Gotland-Eksta-Hus.jpg

BOKNINGSVILLKOR

Pris per vecka  - (OBS - V 27-32 är ej bokningsbara)

Högsäsong - 15 000 kr / vecka 

Bokningsavgift: 5000 Kr resterande senast 4 veckor innan ankomst.

För lediga veckor vänligen kontakta oss. Sommartid finns även vårt andra hus till uthyrning i Visby -  Visbyhuset.se

Villkor:  

Bytestdag Söndag - Söndag

Incheckning: 15:00 och senare

Utcheckning: Senast kl 10:00

Åldersgräns: Minimum 25 år för bokning.  Vi ger oss rätten att välja vilka som får boka huset.  

Sängkläder och handdukar medtages av gästen. (Kan bokas mot en kostnad om så önskas)

Alla bäddar har standardkuddar 50x60 samt enkelsängstäcken 150x200. Gästen ansvarar för att tömma och sopsortera sina sopor samt diska sin egen disk samt vårda och sköta huset och dess egendom under hyresperioden. 

Slutstädning genomförs av hyresgäst. 

Bokninsgsregler:

Vi vill informera våra gäster om att en bokning hos oss anses vara bekräftad och bindande först när bokningsavgiften har betalats och fullt mottagits på vårt bankkonto. Det är först efter detta som den önskade tidsperioden för vistelsen reserveras och garanteras.


När ni har valt era datum och är redo att boka och betala så hör ni av er och får då instruktioner för betalning av bokningsavgiften. Observera att er bokning är preliminär tills vi har mottagit full betalning. Om vi inte mottar bokningsavgiften inom max 1 vecka efter bokningsförfrågan, förbehåller vi oss rätten att frigöra datumen för andra intressenter. Åldersgräns: Minimum 25 år för bokning.  Vi ger oss rätten att välja vilka som får boka huset.  

Avbokningsregler:

Vid avbokning fram till 90 dagar innan ankomstdagen återbetalas 80% av priset, 89-50 dagar innan ankomstdagen återbetalas 60%. 49-30 dagar innan ankomstdagen återbetalas 30%. Avbokning senare än 29 dagar innan resan berättigar inte till någon återbetalning, oavsett anledning. Hittar ni eller vi nya hyresgäster som tar över veckan betalar ni endast mellanskillnaden (t.ex. ifall de får sista-minuten-pris). Tror ni att ni kan behöva avboka sent rekommenderar vi att ni tecknar en avbeställningsförsäkring via ex. Europeiska. Skulle vi behöva avboka er vistelse p.g.a. en oförutsedd händelse som har med huset att göra -  (ex att huset står utan ström/värme eller liknande) återbetalas hela beloppet och ni får 50% rabatt på en ny bokning. Vi ansvarar dock inte för att båtarna/flyg inte går vid dåligt väder o dyl.

Covid - regler - Vi upplyser om ev ändrade avbokningsregler vid intresse av bokning. Kontakta oss för mer information.

bottom of page