top of page

SPORTA PÅ GOTLAND

Uppdaterat: 4 apr.

Om ni som vi gillar att idrotta så finns det en rad olika aktiviteter som ni kan syssla med på Gotland. Vi älskar själva att cykla landsväg men uppskattar även en rad andra idrotter. Gotland är en fantastisk plats att upptäcka på cykelsadeln. Oavsett om du vill cykla långsamt eller snabbt.


Cykling

Gotland är den perfekta platsen för cykling. Här finner du både bra stigar om du gillar MTB eller fantastisk landsvägscykling. Nya Vai Vai i Visby anordnar turer som man kan haka på. Kontakta dem eller kolla in deras hemsida för mer information


Padel eller Tennis - Visby Racketcenter ligger i närheten av vårt hus men du kan även spela padel och tennis på en rad andra ställen på Gotland.


Golf - Det finns en massa härliga banor att spela golf på om du är golfintresserad. Visby GK rankas som Gotlands och en av Sveriges vackraste bana. 2019 # 1 i Sverige. En riktig upplevelse. Annars har du även golfbanor i Visby, Slite och När.


Löpning - Spring längs södra hällarna, längs klinten eller i Brucebo. Bättre kan det inte bli. Det finns dessutom fina löpspår på ex P18 eller vid Svaidestugan.


Surflogiet Tofta - Här kan ni testa SUP, Surf, Yoga mm. Härligt ställe med restaurang vid havet.


Gotlands Cykeluthyrning - Hyr cykel i Visby (El, vanlig, MTB osv). Karta och tips kommer med hyran.
35 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page